На Подолі відкрився третій Mushlya Bar
Відвідувачів пригощали келихом білого вина та устрицею з лимоном.
Відвідувачів пригощали келихом білого вина та устрицею з лимоном.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24969 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
У «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова» відкрився новий заклад – це третій seafood-бар Mushlya. Відкриття відбулося 20 серпня на вулиці Спаській, 5, поряд із метро «Контрактова площа».
На відкритті відвідувачів пригощали келихом білого вина та устрицею з лимоном.
Читайте також: Звідки в Києві з’явились устриці по 29 гривень?
У Mushlya Bar готують морепродукти: мідії у соусі, сендвічі з оселедцем, устриці, лобстери, креветки, восьминоги тощо.
За 39 гривень можна замовити велику аргентинську креветку-гриль, або устрицю, або попкорн із мідій, або сендвіч з оселедцем, або келих вина.
Серед позицій по 49 гривень – казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом; сендвіч зі скумбрією-гриль, п’ять білоногих креветок, коктейль Mushlya Spritz. Половина лобстера з картоплею коштує 198 гривень.
Найдорожчою позицією в меню (259 гривень) є плато морепродуктів: холодне з устрицями, чорноморськими рачками та білоногими креветками або гаряче з кальмарами, бебі-восьминогами, каракатицями, аргентинськими креветками, картопляними діпами та соусом.
Перший Mushlya Bar розташовано біля метро «Хрещатик». Кілька днів тому, 14 серпня, відкрився другий – біля входу в метро «Арсенальна».
Читайте також: Чому заклади зі стравами та напоями по 30 гривень є прибутковими?
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті