Мережа гастролавок «Чорноморка» відкриває «Анчоусну» в центрі Києва
У монопродуктовому закладі буде дрібна риба власного вилову.
У монопродуктовому закладі буде дрібна риба власного вилову.
Лавка-ресторан «Чорноморка». Фото: Ольга Копилова
У Києві відкриється «Анчоусна» – новий монопродуктовий заклад від мережі гастролавок «Чорноморки», де пропонуватимуть дрібну рибу власного вилову – хамсу, сарделі, атеринку тощо. Рибу готуватимуть у фритюрі та на грилі теппан. Також обіцяють зовсім незвичні страви як-от анчоусний крем-суп, який з цього тижня дегустують відвідувачі «Чорноморки».
В «Анчоусній», як і в іншому монопродуктовому закладі цієї мережі – «Селедочная», середній чек буде меншим, ніж у «Чорноморці».
Нова закусочна розташована на вулиці Велика Васильківська, 111/113 і відкриє двері 20 вересня о 18:00.
Гаслом закладу став вислів «Такого ви ще не бачили (та і ми теж)».
Фото: Анчоусная
Нагадаємо, що мережа гастролавок «Чорноморка», генеральним директором якої є Ольга Копилова, постачає рибу і морепродукти в понад 300 точок і привозить їх з Одеси.
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті