Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 121 днів. За цей час ми опублікували 24981 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Усі фото: Viktoriya Gibalenko

Архітектурна студія SHOVK розробила концепцію ресторану паназійської кухні Tiger Kyiv, який відкрився другого серпня на вулиці Саксаганського, 40.

Автори концепції Антон Вергун та Руслан Литвиненко прагнули зробили інтер’єр спокійним і ненав’язливим, але в той же час викликати бажання зайти всередину. Тому у вхідній частині застосували яскравий жовтий колір, а в основній залі – м’які і ненав’язливі комбінації кольорів і матеріалів.

Окремий акцент зробили на відкритій кухні за жовтим склом і семиметровій барній стійці з нержавіючої сталі.

Ідея полягала в тому, щоб створити враження оази в спекотному й метушливому місті, тому в інтер’єрі багато зелені.

Ввечері ресторан перетворюється на лаунж-бар, тож передбачили як денний, так і нічний сценарії освітлення.

Вдень забезпечили достатньо світла навіть у похмуру погоду, щоб відвідувачі могли комфортно працювати, читати, робити фотографії тощо. Натомість увечері тут тепла напівтемрява.

Архітектори зазнчають, що приділили велику увагу ергономіці: скруглили кути столів і замість стандартних чотирьох ніжок використали одну в центрі столу. Це для того, щоб гостям було зручніше сідати і вставати з-за столів.

Фасад просто очистили від кондиціонерів, реклами, прибудов та інших об’єктів, що створювали візуальний шум. Також поставили кілька столиків вздовж вулиці.

Брендинг закладу розробляла дизайнерська студія Razöm.

У Tiger Kyiv готують локшину (фунчозу, пад тай, удон), рис, супи (місо, кімчі, лакса, том ха), темпуру. Суп кімчі з кокосовим молоком та цвітною капустою коштує 136 гривень, удон з креветками та маракуєю – 175 гривень, лате – 57 гривень.

Дивіться також концепцію ревіталізації заводу Ріхерта на Подолі, запропоновану студією SHOVK.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button