Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Афіша фестивалю

29-30 листопада у Києві відбудеться фестиваль Black! Factory, який організовує команда клубу Closer.

Раніше Black! Factory був серією вечірок, які проходили на Стрічкоткацькій фабриці на Подолі (де, власне розташовано Closer), але зараз проєкт вирішили перетворити на повноцінний фестиваль, пише DTF.

Таке рішення прийняли після того, як зрозуміли, що формат вечірок вже не вміщає всіх бажаючих: черга на вході стояла до ранку, а всередині неможливо було ані танцювати, ані навіть пересуватися. Організаторам довелося вибачатися.

Відповідно, фестиваль Black! Factory проведуть в іншому місці, яке обіцяють оголосити згодом. Наразі відомо, що приміщення нагадуватиме одну з локацій фестивалю Brave! Factory.

«Думаю, всі, хто був на нашому останньому Brave! Factory Festival, добре запам’ятали Angar. На Black! Factory 2019 локація буде в такому ж стилі – й відразу з двома танцполами», – розповів співзасновник Closer Сергій Яценко.

Black! Factory вирізнятиметься похмурішою та жорсткішою музикою, яка підпадає під категорію dark, зокрема, нойз, індастріел, тощо. Вже відома частина лайн-апу: Atari Teenage Riot, Planetary Assault Systems, Under Black Helmet, Suicide Commando, The Empire Line, Spekulant, Nastya Muravyova, Jana Woodstock.

Квиток на фестиваль зараз коштує 900 гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button