Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У травні 2020 року біля метро «Лівобережна» планують відкрити фудмол Food Center – великий продуктовий ринок із фермерськими продуктами та дегустаційною зоною.

Ринок у форматі фудмол збудують на місці овочебази. Буде перебудовано площу у 17 000 квадратних метрів .

У фудмолі буде п’ять великих павільйонів. У Sea hall розташується ринок морепродуктів – у пресслужбі стверджують, що він буде найбільшим в Україні. Його планують стилізувати під японський портовий ринок «у найкращих традиціях кіберпанку».

У головному холі – Main hall – розмістять дегустаційну зону та різні додаткові активності. Відвідувачам пропонуватимуть м’ясо, сир, молочні продукти та випічку.

Інтер’єр павільйону Fresh hall, в якому продаватимуть овочі, фрукти і зелень, дизайнери створять у стилі сюреалізму, зокрема Сальвадора Далі.

У Collar hall розташують точки з прянощами й солодощами. Його виконають у бежевих тонах. У World hall продаватимуть імпортовані продукти.

Нагадаємо, нещодавно у Києві пройшов вінтажний фестиваль у пам’ять про зруйнований Сінний ринок.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button