Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23649 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Георгій Зубко

У паркінгу аеропорту Бориспіль протягом двох місяців мають з’явитись 32 паркомісця, на яких встановлять зарядки для електромобілів. Про це повідомив комерційний директор підприємства Георгій Зубко, пише avianews.

Так, 30 електрифікованих паркомісць будуть розміщені на другому поверсі багаторівневого паркінгу навпроти терміналу D, ще дві – поряд з готелем, який знаходиться між терміналами D і B. Перші станції підзарядки вже змонтовані, але поки ще не введені в експлуатацію.

«Велике прохання до автомобілістів, які поки не відмовилися від автомобілів на бензині: давайте поважати один одного. Власники електромобілів йдуть на деякі незручності заради навколишнього середовища. Найменше, що можна зробити у відповідь – не займати паркомісця, виділені для них», – зазначив Зубко.

Читайте також: «Бориспіль» знову очолив рейтинг європейських аеропортів за темпами зростання пасажиропотоку

У прес-службі аеропорту уточнили, що на стоянку на місцях з зарядками діє стандартний тариф. Для другого поверху багаторівневого паркінгу він становить 30 грн за годину і 300 грн за добу.

Плата за використання зарядного пристрою буде стягуватися окремо приватним оператором, який виконає монтаж обладнання та буде надавати послугу. Назва компанії і розцінки на зарядку в аеропорту пообіцяли надати пізніше.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button