Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Facebook Віктора Пилипенка

В суботу, 28 вересня, п’ятеро невідомих напали на ветерана АТО Василя Давиденка під його будинком. Нещодавно ветеран зробив камінг-аут – публічно заявив, що є геєм.

Про це у Facebook повідомив співробітник організації з підтримки ЛГБТ-людей «Точка опори», ветеран бойових дій на Донбасі Віктор Пилипенко.

«П’ятеро радикалів-гомофобів підстерегли нашого побратима під його домом і напали. Напали через його камінг-аут. Василь розповідає, що все відбулося дуже швидко, сказали: “Думав, ми не дізнаємося, де ти живеш, п …?”», — розповів Пилипенко. 

Нападники били Василя Давиденка в пах, у голову, а потім ногами. 

«Б’ючи в корпус, порвали його спеціальний пояс-корсет для хребта, покаліченого під час війни. Потім вони дуже швидко зникли. Василь сміявся, коли розповідав: “Бігли так, ніби мільйон доларів вкрали”», — стверджує ветеран.

Він припустив, що адресу проживання чоловіка міг розкрити хтось з місця роботи, де колеги влаштували Василю тихий бойкот після його камінг-ауту.

Нагаєдаємо, 29 серпня на Михайлівській площі напали на ветерана батальйону «Донбас» Віктора Пилипенка, який є відкритим геєм. Інцидент стався під час заходів із вшанування військових, загиблих під Іловайськом.

Віктор Пилипенко торік став першим українським військовим-геєм, який відкрито заявив про свою сексуальну орієнтацію. Він також брав участь у цьогорічному Марші рівності в колоні з 30 ЛГБТ-військових.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button