Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24969 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/restoransalonKanapa

Британське видання The Independent склало список найкращих європейських місць для гастротуристів. Автори матеріалу закликають встигнути відвідати бодай якісь із них до 31 жовтня, коли очікується остаточний «брексит» – вихід королівства з ЄС. У Києві в цей день також відбудеться важлива подія – остаточно виведуть з обігу жетони.

Видання радить вісім гастрономічних напрямків, зокрема, місто Марсель і регіон Прованс у Франції, іспанську Ібіцу, гірські курорти Італії Курмайор та Альта-Бадія, Афіни (Греція) та Валетту (Мальта).

Посеред цього списку ми зустрічаємо Київ. Автори стверджують, що київська гурманська культура – безперечно недооцінена.

Британці згадують котлету по-київськи, борщ, вареники та свинячі вуха і радять відвідати «Канапу» на Андріївському узвозі та «Спотикач» на вулиці Володимирській. В останньому їх вразили, зокрема, жовто-сині вареники. Крім того, рекомендують ресторани грузинської кухні.

Також видання зазначає, що всі ці ресторани надзвичайно дешеві.

Фото: facebook.com/spotykach

Читайте також: Розквіт чи вже занепад: що відбувається з київським ресторанним ринком? Відповідають експерти

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button