Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23619 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

 

Фото: Rhythm Büro

Дизайнер Олексій Кондаков та Rhythm Büro випустили серію постерів про нічне життя, на яких помістили постаті з класичного живопису в атмосферу вечірок техно.

Це лімітована серія глянцевих постерів офсетним друком у форматі А1. Тираж серії обмежений 250 копіями і повторно друкуватися не буде. Постер можна замовити, написавши повідомлення Rhythm Büro.

Особливістю роботи Rhythm Büro було збереження таємниці точного розташування вечірки до початку події. Відвідувачам повідомляють про місце текстовим повідомленням чи електронним листом. 

Фото: Rhythm Büro

Цифровий художник працює з колажами уже багато років. Нещодавно він опублікував серію, де поселив композиції з відомих класичних картин в київське повсякдення – розмістив їх на вулицях, у маршрутках, у метро.

Фото: Rhythm Büro

Раніше Національний художній музей України та Олексій Кондаков випустили колаборацію, у якій сюжети видатних українських картин помістили в сучасний київський контекст.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button