Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото надане закладом

Меню закладу розробляв Олександр Сизов («Цветочная лавка»). У ресторані розповідають, що хочуть заохотити відвідувачів ділитися їжею між собою, а головним гастрономічним принципом China Ma є sharing-plates. Саме для цього добре підходять дімсами – легкі традиційні закуски, що готуються на пару та подаються до столу разом з чаєм. У закладі вони представлені у п’яти варіантах та подаються порціями по три штуки. 

Крім того, у China Ma зібрана колекція із 25 видів чаю, а міксолог Ольга Корнійчук («Буду позже») розробила для ресторану 13 авторських коктейлів.

З меню: 

Дімсами з качкою (3 шт) – 108 гривень
Фреш-рол з креветкою, овочами та крем-сиром – 138 гривень
Салат з баклажанів і томатів – 118 гривень
Гостро-кислий суп – 138 гривень
Соба з яловичиною – 138 гривень
Курча в лимонному соусі – 178 гривень

Крім звичного меню у закладі користуються також листами замовлень, розставленими на столах. «Ми запозичили це в азійській культурі харчування. Якщо ви у нас не вперше і знаєте, що замовлятимете, – просто відмітьте потрібні страви на листі», – пояснюють у China Ma. 

Фото надане закладом

Двоповерховий ресторан розташувався у ТЦ Terminal Food. Заклад розрахований на 95 посадкових місць, ще 45 планують додати влітку на терасі. За дизайн приміщення відповідала київська студія YOD Design. На обох поверхах ресторану розмістили відкриті кухні, а на першому – обладнана також контактна барна стійка. 

Заклад обладнаний вбиральнею для людей з інвалідністю та сповивальним столиком. 

Фото надане закладом

Оскільки ресторан China Ma зараз працює у тестовому режимі, тут діють спеціальні знижки: мінус 30% на страви з меню до 13 жовтня та мінус 20% – до 20 жовтня. 

Читайте також: Розквіт чи вже занепад: що відбувається з київським ресторанним ринком? Відповідають експерти

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button