Новий китайський ресторан China Ma поблизу Південного вокзалу
Заклад розпочав роботу в тестовому режимі восьмого жовтня. Серед позицій меню – дімсами, спрінг-роли та м’ясо у кисло-солодкому соусі.
Заклад розпочав роботу в тестовому режимі восьмого жовтня. Серед позицій меню – дімсами, спрінг-роли та м’ясо у кисло-солодкому соусі.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 26153 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
Фото надане закладом
Меню закладу розробляв Олександр Сизов («Цветочная лавка»). У ресторані розповідають, що хочуть заохотити відвідувачів ділитися їжею між собою, а головним гастрономічним принципом China Ma є sharing-plates. Саме для цього добре підходять дімсами – легкі традиційні закуски, що готуються на пару та подаються до столу разом з чаєм. У закладі вони представлені у п’яти варіантах та подаються порціями по три штуки.
Крім того, у China Ma зібрана колекція із 25 видів чаю, а міксолог Ольга Корнійчук («Буду позже») розробила для ресторану 13 авторських коктейлів.
З меню:
Дімсами з качкою (3 шт) – 108 гривень
Фреш-рол з креветкою, овочами та крем-сиром – 138 гривень
Салат з баклажанів і томатів – 118 гривень
Гостро-кислий суп – 138 гривень
Соба з яловичиною – 138 гривень
Курча в лимонному соусі – 178 гривень
Крім звичного меню у закладі користуються також листами замовлень, розставленими на столах. «Ми запозичили це в азійській культурі харчування. Якщо ви у нас не вперше і знаєте, що замовлятимете, – просто відмітьте потрібні страви на листі», – пояснюють у China Ma.
Фото надане закладом
Двоповерховий ресторан розташувався у ТЦ Terminal Food. Заклад розрахований на 95 посадкових місць, ще 45 планують додати влітку на терасі. За дизайн приміщення відповідала київська студія YOD Design. На обох поверхах ресторану розмістили відкриті кухні, а на першому – обладнана також контактна барна стійка.
Заклад обладнаний вбиральнею для людей з інвалідністю та сповивальним столиком.
Фото надане закладом
Оскільки ресторан China Ma зараз працює у тестовому режимі, тут діють спеціальні знижки: мінус 30% на страви з меню до 13 жовтня та мінус 20% – до 20 жовтня.
Читайте також: Розквіт чи вже занепад: що відбувається з київським ресторанним ринком? Відповідають експерти
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті