Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Зображення: MSCHF 

Дизайнерська студія MSCHF випустила «Ісусові кросівки» (Jesus Shoes) зі справжньою святою водою всередині, повідомляє New York Post.

Автори ідеї придбали кількадесят кросівок Nike Air Max 97 і трохи їх проапгрейдили. Шнурівку прикрашає розп’яття, устилки ароматизовано ладаном, а збоку є напис «Від матвія 14:25», що відсилає до рядка Євангелія «О четвертій сторожі нічній Ісус підійшов до них, ідучи по морю».

У прозору секцію подошви налито 60 мілілітрів води з ріки Йордан, яку перед цим освятив священник із Брукліна.

Зображення: MSCHF

Маленька партія кросівок під слоганом «Ходи по воді» надійшла у продаж вранці 10 жовтня за ціною 1425 долари. Їх розкупили протягом однієї хвилини. Зараз їх перепродають на аукціоні за 3000-5000 доларів.

MSCHF анонсують наступний дроп 24 жовтня: партії продаватимуть кожний другий і четвертий четвер місяця.

Дизайнери пояснюють, що хотіли таким чином потролити беглузді колаборації виробників одягу і взуття. Наприклад, нещодавно компанія Adidas випустила кросівки у колаборації з виробником напоїв Arizona Iced Tea.

Зображення: MSCHF

«Як єврей, про Ісуса я знаю лише те, що він ходив по воді», – зазначає голова MSCHF Деніел Грінберг.

Для промоції «Ісусових кросівок» дизайнери надіслали кілька пар відомим людям, зокрема реперу A$AP Rocky, який влітку не доїхав до Києва через бійку в Стокгольмі.

Раніше MSCHF створили нову версію шрифта Times Newer Roman, із дещо збільшеними літерами – для того, щоб студентські роботи виглядали більшими за обсягом.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button