Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Олег Федонюк

Керівник фракції «Слуга народу» Давид Арахамія в інтерв’ю виданню lb.ua повідомив, що партія не готова до проведення дострокових місцевих виборів. Згідно з Конституцією України, такі вибори мають відбутися восени 2020 року. Тоді ж мають відбутись і вибори Київського міського голови та вибори у Київраду.

«З погляду політтехнологій – зима не підходить, краще вже осінь (люди повернуться з відпусток, їм захочеться нового життя)», – коментує Давид Арахамія.

За словами керівника, встигнути провести дострокові місцеві вибори до восьмого грудня нереально, адже партія «не готова до виборів ні кадрово, ні інституційно».

«Сенсу затіювати позачергові вибори немає, якщо ми на них не виграємо», – сказав народний депутат.

Нагадаємо, що раніше джерела в парламентській більшості та ЗМІ повідомляли, що вибори міського голови Києва можуть відбутися ще до кінця року.

Нещодавно Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроєкт про столицю під номером, над розробкою якого працювали, зокрема, народні депутати від «Слуги Народу».

Читайте також: Співавтори законопроекту про столицю відповідають на критику свого документу

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button