Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23545 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: metro.kiev.ua

У Київраді готують до розгляду нові «Правила користування Київським метрополітеном», які передбачають значно більше заборон для пасажирів, повідомляє Вечірній Київ.

У проєкті, доступному для ознайомлення на сайті Київради, зокрема, зазначено, що неохайного пасажира не пропустять у метро.

Під «неохайним зовнішнім виглядом» мається на увазі, що людина оголена, з оголеним торсом, у спідній білизні, без одягу і без взуття, у брудному одязі, в одязі «з явно вираженим специфічним і неприємним запахом».

У старих правилах містилася лише заборона на перебування у метрополітені без взуття.

У новій редакції правил дозволяється перевозити велосипед виключно в чохлі. Заборонено їздити на самокатах, роликах і скейтах.

Не можна перевозити предмети округлої форми, які немає за що тримати.

Заборонено жебракувати, розклеювати рекламу, здійснювати підприємницьку діяльність, займатися агітацією, гучно вмикати музику, грати на музичних інструментах, а ще не можна співати.

У проєкті вказано, що документом, який дає право на проїзд, є зареєстрований в системі електронний квиток.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button