Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото надане закладом

За основу концепції закладу взяли вуличну їжу Тель-Авіва. Pita Kyiv позиціонують себе як casual food заклад, де відвідувачі зможуть отримати їжу ресторанного рівня швидко та за невеликі гроші.

Шеф-кухарем Pita Kyiv став Велерій Арустамян, розробляти меню також допомагав бренд-шеф – ізраїльський кухар Пой Арай. У закладі можна замовити кілька варіантів піти з м’ясом, соусом та овочами. Наприклад, у піту з кебабом додають тахіні, солоні огірки та томатну сальсу з гострим зеленим перцем і петрушкою. 

Фото надане закладом

У меню є також фалафель, хумус та крувіт: цвітна капуста, яку приварюють, смажать на грилі та подають з соусами. У Pita Kyiv приділяють особливу увагу якості інгредієнтів, зокрема, тахіні, спеціальну кунжутну пасту, привозять саме з Ізраїлю. Піти випікають у самому закладі кілька разів на день: важливо, щоб вони були свіжими та зберігалися не довше п’яти годин. 

З меню:

Піта «Чізбургер» – 119 гривень
Кебаб – 119 гривень
Крувіт з трьома видами соусу – 99 гривень
Хумус – 79 гривень
Фалафель – 79 гривень

З напоїв тут пропонують пиво і сидр, а згодом також з’явиться глінтвейн. Щосуботи гостей також пригощатимуть текілою з фірмовими спеціями. 

Фото надане закладом

Інтер’єр Pita Kyiv розробив дизайнер Андрій Белецький спільно з командою закладу. Всередині – 20 посадкових місць, відкрита кухня та барна стійка. У закладі немає офіціантів: замовлення приймають на барі та готують одразу при відвідувачах. Особливістю закладу стала також велика дошка оголошень, де можна залишити власну афішу або інше оголошення. 

Фото надане закладом

Найближчим часом страви з Pita Kyiv можна буде також замовити через сервіс Glovo. 

Читайте також: Новий китайський ресторан China Ma поблизу Південного вокзалу

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button