Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київ зранку 19 жовтня. Фото: Αλέξανδρος τόμος

19 жовтня датчики якості повітря показують сильне забруднення повітря у Києві. Так, за даними ресурсу AirVisual, загальний індекс забруднення у столиці сягає 161 при нормі від нуля до 50.

За такого рівня забруднення рекомендують зачинити вікна, уникати активностей на вулиці, зокрема їзди на велосипеді, а також виходити надвір із захисною маскою.

За даними SaveEcoBot, станом на 13:30 найбрудніше повітря датчики зафіксували біля метро «Академмістечко» (169), на вулиці Салютній на Нивках (168), на проспекті Науки (166), на вулиці Сім’ї Кульженків на Мінському масиві (164), поблизу метро «Харківська» (158), «Позняки» (151) та на бульварі Перова на Воскресенці (151).

Забруднення повітря у Києві 19 жовтня

Карту забруднення повітря в Києві можна порівняти з картою Запоріжжя.

Забруднення повітря у Запоріжжі 19 жовтня

Telegram-бот програміста-ентузіаста Любомира Мілевського повідомляє про погіршення якості повітря і радить «берегти себе».

При цьому мапа Kyiv Smart City відображає менший рівень забруднення, базуючись на даних трьох датчиків.

На сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій повідомлялося, що характер погоди 18 жовтня не сприяв розсіюванню шкідливих домішок у приземному шарі повітря.

Читайте також: Кияни погрожують перекрити проспект Бажана через погану якість повітря на лівому березі

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button