Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

14 листопада на центральному залізничному вокзалі Києва відкриють інтерактивну виставку Ukraine WOW, до створення якої долучилися агенції Gres Todorchuk і Banda, а також куратори Ксенія Малих та Євгеній Стасіневич.

Виставковий простір площею 3000 квадратних метрів облаштували біля 14-ої колії у будівлі багажного відділення з рампою, яку не експлуатували з початку 2000-х років.

Виставку поділено на сім тематичних блоків, які «знайомлять глядача з Україною так, ніби він подорожує нею в потязі», пише Олександр Тодорчук, партнер агенції Gres Todorchuk.

Серед експонатів анносують останній автопортрет Казимира Малевича, скульптури Олександра Архипенка, абетку Георгія Нарбута і мазанку, на стінах якої відтворено роботи Поліни Райко.

У просторі також облаштували такі інсталяції, як стіна з бурштину та конструкція з антрациту, тунель кохання.

Виставка працюватиме з 11:00 до 20:00 до 29 грудня. Вартість вхідного квитка – 50 гривень. Для дітей до 12 років, пенсіонерів, учасників бойових дій – безкоштовно. Усі кошти від продажу квитків спрямують на соціальні проєкти «Укрзалізниці».

Читайте також: Австрійська газета популяризує подорожі залізницею до України

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button