Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба Bolt

Відтепер водія сервісу Bolt можна буде викликати в якості кур’єра для доставки по місту невеликих пакунків і вантажу, що поміщається в багажному відділенні автомобіля, повідомляє пресслужба компанії.

До кінця листопада нова послуга Delivery працюватиме в тестовому режимі в Києві. Незабаром такий сервіс планують запустити в інших містах України, де працює Bolt.

Для того, щоб скористатися послугою, потрібно обрати в додатку категорію «Delivery». Водій чекатиме на отримувача у пункті призначення. Якщо той не з’явиться, пакунок відвезуть до спеціального пункту зберігання, звідки відправник або отримувач зможуть його забрати.

Розміри вантажу не мають перевищувати 65х55х40 см. Не візьмуть гроші, цінні папери, зброю, наркотики та інші предмети, перевезення яких заборонено законодавством. У компанії запевняють, що кожен пакунок, який перевозитимуть водії Bolt, буде застраховано.

У компанії також повідомляють, що у перспективі планують організувати перевезення тварин.

У 2020 році Bolt планує запустити в Україні сервіс доставки їжі Bolt Food. За останній рік у Києві почали працювати сервіси доставки їжі Menu.uaGlovo та UberEats. За оцінками засновника, Menu Group ринок доставки їжі в Україні сягає 10-15 мільярдів гривень, і цей обсяг щороку зростає на 20-25%.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button