Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 317 днів. За цей час ми опублікували 23771 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Bolt Food

Сервіс таксі Bolt (колишній Taxify) запускає послугу доставки їжі, повідомляє ITC.

Першим містом, де з’явиться Bolt Food, буде столиця Естонії Таллінн. До кінця року також планують запустити сервіс у Латвії, Литві та Південноафриканській Республіці. У 2020 році – в інших країнах Африки й Європи, зокрема в Україні.

Як і багато інших подібних бізнесів, Bolt Food розраховує на вже наявну інфраструктуру, створену під час функціонування як платформа для виклику автомобілів.

«Ми плануємо встановити нижчі ціни у порівнянні з конкурентами та запропонувати кращі умови для кур’єрів», – заявив Євген Кабанов, керівник з розвитку продукту Bolt.

Нагадаємо, компанія Pokupon планує восени запустити в Києві сервіс доставки їжі «Ракета», який вже працює в Дніпрі. Також цієї осені вірменська компанія планує запустити на українському ринку новий сервіс доставки їжі Menu.ua.

Наприкінці 2018 – на початку 2019 року в Києві почали працювати сервіси доставки їжі Glovo та UberEats.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button