Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Автопортрет Рембрандта. Фото: Wikipedia

Сьогодні, 24 жовтня, у музеї Ханенків відкрилася виставка Rembrandt TM, присвячена голландському художнику XVII століття Рембрандтові ван Рейну. Цього року відзначається 350-та річниця з його смерті.

На виставці зібрано автентичні офорти майстра, картини його сучасників і послідовників, а також репродукційні гравюри, створені вже у XVIII та XIX століттях за найвідомішими живописними творами Рембрандта.

10 листопада відбудеться концерт-екскурсія «Голоси епох». Культурологиня Оксана Олійник розповість про Рембрандта та музику його епохи. Живий хор виконає твори Монтеверді, Честі, Люллі, Бортнянського та Березовського. Квиток на концерт-екскурсію коштує 300 гривень. Також слід записатися за телефонами (099) 667-49-06, (044) 235-32-90, повідомляє Вечірній Київ.

Виставка Rembrandt TM триватиме до 15 грудня. Вхід – за музейними квитками, 60-90 гривень.

Нагадаємо, у квітні-червні у музеї Ханенків проходила виставка гравюр Альбрехта Дюрера.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button