Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Усі фото: ctbuh2019.com

У день Геловіна 30 жовтня міжнародна Рада з високих будівель влаштувала у Чикаго бал із нагоди свого 50-річчя. На неї прийшли архітектори та девелопери у костюмах створених ними хмарочосів, повідомляє CityLab.

Бюро C.Y. Lee & Partners і костюм башти 101 у Тайпеї

Ідею позичили з костюмованого балу, який відбувся у Нью-Йорку у 1931 році. Тоді представники ринку нерухомості вбралися у костюми власних будівель, таких як готель Волдорф-Асторія і Крайслер-Білдінґ.

Клстюмована вечірка 1931 року

На сучасній вечірці представники 26 архітектурних бюро і будівельних фірм вдягли костюми хмарочосів ХХІ століття. На заході влаштували конкурс на найкращий костюм.

Переможцем став представник бюро Pelli Clarke Pelli, що проєктувала вежі Петронас у Куала-Лумпурі (на фото вгорі перший зліва).

Представниця Studio Gang у костюмі башти Aqua у Чикаго

Костюм хмарочоса Марина Бей Сендс, спроєктованого Arup and Parsons Brinkerhoff

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button