Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Yarosh Organ Trio

Із 6 по 15 грудня у Києві відбудеться столична частина ХІХ-ого Міжнародного фестивалю сучасної імпровізаційної музики Jazz Bez.

Усі концерти Jaz Bezz 2019 у Києві третій рік поспіль відбудуться у 32JazzClub за підтримки Old Fashioned Radio. Фестиваль відбуватиметься у 15 містах України та Польщі. Він об’єднає найвідоміших місцевих джазменів, а також музикантів із США, Німеччини, Ізраїля, Швейцарії, Кот-д`Івуару та інших країн.

У київській програмі виступатимуть:

Trio Ivoire

Hans Ludemann & Trio Ivoire (Німеччина / Кот-д`Івуар), німецько-африканське тріо, яке поєднало фортепіано, балафон і барабани. Раніше в джазі ці інструменти ніколи не звучали разом.

Greg Osby & Tal Cohen (США / Ізраїль)

Дует американського саксофоніста Грега Осбі та ізраїльського піаніста Тала Коена. Осбі – професор університету Берклі, музичний директор фестивалю Sopot Jazz, засновник лейблу і фестивалю Inner Circle. Коен у своїй творчості поєднує єврейський фольк із класичним джазом, а його манера гри, за словами критиків, сповнена пристрасті.

Пйотр Вілезол

Проєкт відомого польського джазмена Пйотра Вілезола Human Things, де беруть участь американський саксофоніст Дайна Стівенс, барабанник Девід Ходек і басист Макс Муча з Польщі та співачка Ага Зар`ян, яка співрацює з легендарним лейблом Blue Note.

Yes! Trio

Yes! Trio (США) – це єврей із Бостона, афро-американець із мусульманським корінням та ізраїльтянин єменсько-марокканського походження, які працюють разом більше 20 років.

Завершать київську програму українські джазмени Bogdan Gumenyuk Quartet feat разом із американським контрабасистом. Вони зіграють нові пісні Богдана Гуменюка, які увійдуть до його майбутнього альбому.

Богдан Гуменюк прославився як один із найкращих вітчизняних саксофоністів. Вчився у Філадельфійському університеті. Співпрацює з музикантами із України, США, Канади та Німеччини. На сцені Jazz Bez 2019 до Гуменюка приєднають учасники його квартету: піаніст Юрій Середін і барабанник Роман Гуменюк.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button