Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У рамках програми фестивалю кіно про музику та культуру INTRO, який відбудеться в Києві з четвертого по восьме грудня, покажуть фільми «Дух Баугаузу», «Рамс: людина-дизайн» та ще 10 стрічок, повідомляє видання telegraf.design.

У документальному фільмі «Дух Баугаузу» покажуть життя студентів Баугаузу, костюмовані вечірки, викладачів на кшталт Василя Кандинського та Пауля Клеє. Розкажуть також про роль жінок у становленні школи, ідеї, які стали всесвітньо відомими ще до закриття школи нацистами.

Дітер Рамс упродовж 50 років працював в індустрії промислового дизайну і розробляв кавоварки, стереосистеми, калькулятори, будильники та навіть зубну щітку Oral-B.  Його продукти і досі використовують мільйони людей.

«Десять принципів хорошого дизайну» сформулював саме Дітер Рамс. Утім, сьогодні Дітер говорить, щопочав життєвий шлях знову, то взагалі б не займався дизайном. Детальніше про це та інші деталі у фільмі «Рамс: людина-дизайн».

Цьогорічна програма фестивалю кіно про музику та культуру INTRO  (від KyivMusicFilm) присвячена культурним феноменам нашого часу. Йтиметься про відкриття ХХ століття, популяризацію електроніки, нові погляди на фешн-фотографію, архітектуру, моду та зародження нових субкультур.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button