Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київзеленбуд заявив про завершення третьої черги реконструкції парку «Наталка».

Першу чергу парку оновили у 2017 році, другу – в 2018.

У парку проклали більше десяти тисяч квадратних метрів доріжок, зробили сходи між локаціями і пандуси для маломобільних груп, встановили навігаційні таблички для кращого орієнтування.

У парку також спорудили кілька ігрових та спортивних майданчиків. Завдяки сучасному освітленню на них можна грати у вечірній час.

Крім того, у доступі тепер майданчик для занять воркаутом, майданчик з інклюзивними елементами та бігова доріжка.

«Оскільки парк “Наталка” – це місце для сімейного відпочинку, дітям приділили особливу увагу. Під час третьої черги реконструкції встановили один з найбільших в столиці інтерактивних мультимайданчиків загальною площею 2100 кв. м., де діти зможуть погратися в будиночках хоббітів та залізти на 3-метрову мотузкову піраміду. Подбали і про домашніх улюбленців, створивши спеціальну зону для них – місце для публічного простору для вигулу тварин», – розповідає в. о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Олексій Король.

У парку, крім звичних тополі, шелюги, клену, берези, верби й дуба, висадили також листяні платани, кілька сортів клену, ліквідамбар, липу, ясен, горобину, хвойні ялину, сосну, тую, ялівець, квітучі декоративну яблуню, сакуру різни сортів, сливу, катальпу, магнолію тощо.

Загалом облаштували майже десять гектарів території парку.

Читайте також: Архітектори пояснюють, що не так з оновленим парком Наталка

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button