Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Wikipedia

Перехоплювальний паркінг обіцяють облаштувати поблизу метро «Сирець», на ділянці площею 1,6 га, що раніше належала апарату Ради нацбезпеки та оборони. Про це, як повідомляє видання Вечірній Київ, йшлося на засіданні комісії Київради з питань транспорту, зв`язку та реклами.

Зараз ділянка у занедбаному стані. А будівництво нового паркінгу, на думку депутата Ігоря Мірошниченка, могло би покращити ситуацію з паркуванням у Києві.

Крім того, новий паркінг полегшить пішохідний рух біля метро «Сирець», адже зараз кияни прямують до метро повз ряди автівок, припаркованих на тротуарах поблизу.

Сьогодні кияни змушені виляти між «колесами», припаркованими на тротуарах і пішохідних переходах.

Ідея перехоплювального паркінгу полягає в тому, що водії зможуть залишати там автомобілі й продовжити рух до центру Києва громадським транспортом.

Читайте також: «Місто-паркінг і засилля реклами»: колишній головний архітектор Львова розповів про враження від Києва

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button