Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23627 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/ryanair

Ryanair оголосив про продаж квитків по десять євро за рятівним тарифом (rescue fares) на маршруті Київ-Краків, пише видання avianews.com.

Рятівний тариф запроваджений на допомогу пасажирам компанії МАУ, яка з січня 2020 року закриває рейси на цьому маршруті. Станом на сьогодні квитки по десять євро з Києва до Кракова в період із січня по березень 2020 року доступні лише на 13, 16, 27, 29 січня і 19 лютого.

«Клієнти Ryanair можуть, як і раніше, отримати найпопулярніші низькі тарифи, найнижчий рівень викидів і найнадійніший сервіс на рейсах у Київ і з Києва. І ми запустили рятувальні тарифи, щоб допомогти клієнтам, на поїздки яких повпливало рішення МАУ відмінити рейси з Києва в Краків», — заявила представниця Ryanair Ольга Павленко.

Нагадаємо, що авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) стане банкрутом, якщо не погасить борги перед державою. Закриття рейсів МАУ Київ-Краків є частиною програми з повернення компанії в зону незбитковості.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button