У Приватбанку стався збій через розпродаж на Aliexpress

Протягом години банк обслуговував до 70 тисяч платежів за хвилину. Це значно перевищує нормальні обсяги роботи.

Дата публікації: 12.11.2019 Розділ: Новини

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: epravda.com.ua

Вчора, 11 листопада, в роботі електронних присторіїв ПриватБанку стався збій, повідомляє itc.ua. Користувачі скаржилися на неможливість оплатити покупку онлайн через систему Приват24, у соцмережах також були повідомлення про несправність терміналів самообслуговування і банкоматів.

У банку повідомили про проблеми у роботі процесингового центру. У зв’язку з розпродажем на Aliexpress виникла велика черга платежів. Протягом години банк обслуговував до 70 тисяч платежів за хвилину. Це значно перевищує нормальні обсяги роботи. Проблему роботи сервісу вирішили пообіді.

Ввечері 7 листопада також були труднощі при вході в «Приват24». У банку рекомендували скористатися веб-версією сервісу. Роботу додатку згодом відновили.

Читайте також: «Велика кишеня» тестує оплату товарів обличчям

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button

Зареєструйтеся, щоб продовжити читати «Хмарочос»

Вітаємо! За цей тиждень ви переглянули вже 5 сторінок на «Хмарочосі». Ми цінуємо, що ви є нашим активним читачем, і просимо пройти швидку реєстрацію. Ми не збираємо ваші персональні дані. Після реєстрації ви зможете продовжити користуватися сайтом.

Відповіді на популярні питання

З вашою підтримкою ми стаємо кращими і отримуємо можливість створювати більше цінних та цікавих матеріалів про наше місто. Якщо маєте питання щодо реєстрації, напишіть нам листа на [email protected]