Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23556 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Wikipedia

«Нова Пошта» встановлює десять дефибриляторів в семи містах України: Полтаві, Києві, Дніпрі, Одесі, Харкові, Львові і Хмельницькому.

Ці міста компанія обрала через  найбільшу кількість людей. Установка дефібриляторів в людних місцях вдвічі підвищує шанси на виживання у випадку зупинки серця.

В Полтаві та Києві – це офіси та Київський інноваційний термінал, у Львові та Хмельницькому – інноваціні термінали, в інших містах – великі відділення.

«Нашим співробітникам і раніше доводилось надавати першу допомогу у відділеннях. Ми встановлюємо дефібрилятори та навчаємо наших людей з ними працювати. Але дуже сподіваємося, що нам ніколи не доведеться ними скористатися», – говорить Олександр Бульба, директор «Нова Пошта».

Це вже не перший жест турботи про працівників і відвідувачів від «Нової Пошти». З 2018 року в компанії надають медичну страховку співробітникам.

Крім того, 21 вересня команда «Нової Пошти» виграла  всеукраїнські змагання «Кубок Парамедик 2019», на яких представники різних компаній без медичної освіти змагалися в наданні домедичної допомоги.

Проєкт установки дефібриляторів проводиться спільно з компаніями «Парамедик» та SAR.

Нагадаємо, раніше проекти РеаніМетро, який передбачає встановлення автоматичних дефібриляторів та сучасних аптечок на 19 станціях метро виграв громадський бюджет набрали 10 тисяч голосів на Громадському бюджеті.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button