Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23473 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Центр організації дорожнього руху

68% автомобілів, які рухалися Столичним шосе, перевищили дозволену швидкість. Такий показник зафіксувала система TruSign протягом однієї доби, повідомляє Центр організації дорожнього руху.

При цьому 7% водіїв перевищили швидкість більш як на 50 кілометрів від дозволеної, котра зараз скаладає 50 км/год. Тож середня швидкість руху Столичним шосе за добу становила понад 76 км/год.

Рекорд належить водію, який рухався зі швидкістю 222 км/год.

За даними Центру організації дорожнього руху, 35% усіх аварій відбувається через перевищення швидкості.

Директор компанії А+С Дмитро Беспалов зазначає, що розрахункова швидкість (design speed) Столичного шосе складає 100 км/год, а профіль вулиці сприяє швидкій їзді.

Нагадаємо, днями на Столичному шосе встановили три електронні табло, які вимірюють швидкість автомобілів і демонструють результат водіям у реальному часі. Деякі дописувачі Facebook продовжують критикувати це нововведення, вважаючи, що табло лише пробуджує в автомобілістів азарт і бажання зафіксувати рекорд.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button