Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23648 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото, опубліковані Майклом Муром на сторінці facebook.com/mmflint

Американський кінодокументаліст Майкл Мур, відомий як автор критичних гостросоціальних фільмів, пожартував на тему імпічмента Дональду Трампу, опублікувавши фото п’яти київських ресторанів, де можна «таємно» обговорити телефоном політичні інтриги.

«Де поїсти у Києві зі співробітниками посольства, коли треба подзвонити Трампу, а той кричить у слухавку збіса голосно», – коментує Мур фото ресторанів «Пузата Хата», Mafia, KFC, «Одеса» та фрагмент реклами невідомого закладу.

У коментарях дехто обіцяє завітати в ці ресторани, «наступного разу, коли буде в Росії».

Жарт натякає на телефонну розмову Трампа з послом США в Євросоюзі Гордоном Сондлендом – останній розмовляв із президентом, сидячи просто в одному з київських ресторанів.

У розмові йшлося про можливість тиску на суперника Трампа Джо Байдена. Експерти вже звернули увагу на безпекові ризики перемовин із президентом у ресторані Києва.

Цей епізод розповів тимчасовий повірений США в Україні Вільям Тейлор під час слухань у справі про імпічмент Трампа, повідомляє BBC.

Саме розслідування у справі про імпічмент було ініційовано на основі телефонної розмови Трампа з президентом України Володимиром Зеленським, яка відбулася у липні цього року. Трампа звинувачують у тому, що він намагався схилити Зеленського почати розслідування проти сина Джо Байдена.

Майкл Мур – автор фільмів, які критикують політичну та соціальну систему в США. «Боулінг для Колумбіни» (премія Оскар) розповідає про проблему доступу до зброї, у «Фаренгейті 9/11» (Золота пальмова гілка в Каннах) йдеться про джерела тероризму, «Сіко» критикує систему охорони здоров’я у США, «Капіталізм: історія любові» розповідає про особливості американської економіки та виникнення фінансових криз тощо.

2016 року режисер випустив фільм «Майкл Мур у Трампландії» про президентські перегони, в результаті яких Трамп став президентом США.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button