Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/FlixBus

Автобусний лоукостер Flixbus анонсував відкриття першого в Україні «зеленого» маршруту, повідомляє ITC. На конференції у грудні компанія обіцяє розповісти подробиці, а також озвучити підсумки перших шести місяців роботи в Україні і плани на 2020 рік.

Тестування перших міжміських автобусів з паливними елементами Flixbus здійснюватиме спільно з німецькою компанією Freudenberg Sealing Technologies. За даними компанії, її «зелені» автобуси на паливних елементах зможуть проїхати не менше 500 кілометрів на одній заправці, а сама дозаправка триватиме до 20 хвилин.

Втім, через відсутність заправної інфраструктури для водневих моделей таке рішення навряд чи підійде для України. Імовірно Flixbus запропонує на нашому ринку гібридну або електричну модель автобуса з достатнім для подолання дистанції запасом ходу (повного або з підзарядкою) для одного з популярних міжміських маршрутів, наприклад, Київ-Львів (540 км) або Київ-Одеса (480 км) .

Нагадаємо, в червні цього року Flixbus, найбільший оператор автобусних перевезень в Європі, вийшов на український ринок.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button