Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23585 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: dnipro.depo.ua

Модерністську будівлю Будинку культури гірників у Кривому Розі місцева влада планує перетворити на копію замку Діснейленду. Загалом на реалізацію цього проєкту в 2019 році заплановано витрати розміром один мільйон гривень.

Фото: krlife.com.ua

«Ідея проекту народилася десь в 2015, але з того часу новин майже не було, і ми сподівались, що проект поховали. На жаль, нещодавно розробка проекту активізувалася і триває вже рік», – йдеться в повідомленні на Фейсбук сторінці Ukrainian Modernism. 

Фото: krlife.com.ua

Замовником проєкту є управління капітального будівництва виконкому Криворізької міськради.

Фото: krlife.com.ua

У проєкті закладено великий глядацький зал, кілька санузлів, дитячий кафетерій і «казкове містечко»

Будинок культури шахти «Родіна». Фото: dnipro.depo.ua

Нагадаємо, у липні 2019 року на сайті петицій Кривого Рогу з’явилася петиція збудувати у місті Діснейленд, але з того часу петиція набрала лише 179 голосів.

 

Зображення: 1kr.ua

 

«Побудуйте собі кітчевий Діснейленд в іншому місці, не треба руйнувати працю архітекторів минулої епохи – епохи, коли українська архітектура була самобутньою. А Палац культури варто просто відремонтувати», – закликають автори допису в групі Ukrainian Modernism. 

.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button