Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Свободная. Освітня платформа презентувала і розпочала набір на FULL YOUTUBE COURSE, освітню програму зі створення, продюсування та просування каналів, маркетингу та реклами на YouTube.

Протягом двох місяців та 14 годин практичних занять закадрові фахівці відомих YouTube-зірок, автори контенту для Philip Morris, MEGOGO, Люкс ФМ, Ощадбанк, 1+1, MasterCard, ROZETKA, Oh My Look!, телеканалу «НАШ» навчатимуть створювати, вести та рекламувати канали для бізнесу та персонального бренду.

Навчання складається із вивчення алгоритмів і правил соціальної мережі, інструментів створення та монтажу відео, оформленню каналу. Ви навчитесь користуватись платними і безкоштовними інструментами маркетингу, PR та реклами. Пропишете стратегію та розпочнете її втілювати.

Детальну програму можна переглянути тут.

Практичний результат навчання – запуск власного YouTube-каналу з першим контентом, запуск рекламної кампанії. Для тих, хто хоче розвиватись як YouTube-рекламіст, передбачене стажування в агенціях викладачів школи.

Вартість курсу вказана на сайті організатора. Для клієнтів «Приватбанку» та «Монобанку» передбачена можливість оплати у розстрочку по 500 гривень щомісяця. Проконсультуватись з кураторами та поставити запитання можна на Facebook, в telegram, по телефлну: 044 362 28 36, (067) 508 68 58, (093) 252 37 31, чи по e-mail: [email protected]

Школа «Свободная» – найбільша українська школа комунікацій і підприємництва в Україні, якамає дев’ятилітнюл історію. Випускниками її курсів стали 49 310 людей. Школа навчала співробітників Watsons, АТБ, «Кінотеатр Жовтень», Mary Kay, MOZGI, ПУМБ. Відгуки про школу доступні на сайті.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button