Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Breno Assis / unsplash

Навчальна платформа CANactions School в рамках події «Альтернативні моделі для житла майбутнього» презентує результати досліджень якості життя в Амстердамі, Цюриху, Гельсінкі та Києві.

У рамках події, що відбудеться 19 грудня на Володимирській, 42 о 19:00, платформа представить аналіз міст на доступність, інклюзивність, зростання житла і мінімальний рівень житлових умов.

«Якщо детально розглянути кожне з міст, обраних для дослідження в рамках програми Creating Homes for Tomorrow—Амстердам, Цюрих, Гельсінкі та Київ—то в деяких з них певні теми є більш актуальними, ніж інші. Це зумовлено їхнім економічним, соціальним та політичним становищем. Беручи до уваги відповідні ключові питання в кожному місті ми зосереджуємося саме на тих аспектах, які для цих територій є найбільш гострими та актуальними», – пишуть організатори.

Спікером презентації буде Romea Muryń, програмна директорка CANactions School.

Учасниками та учасницями освітньої програми Creating Homes for Tomorrow були архітектори Єлизавета Редькіна, Артем Осламовський, соціологиня Дарина Пирогова, юристка Марта Попик.

Вхід вільний за реєстрацією.
Подія відбуватиметься англійською мовою.

CANactions School – це навчальна платформа з офісами в Києві та Амстердамі, місією якої є «сприяти створенню місць та громад, де люди люблять жити і працювати». З 2015 року школа CANaction проводить міждисциплінарні освітні програми в сфері містобудування, інтеґрованого розвитку міст та стратегічного просторового планування в контексті місцевих та глобальних проблем міста. Школа досліджує та розмірковує над західною та східною практикою містобудування й архітектури. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button