Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24976 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Ruslan Petrov, Unsplash

26 грудня у ресторані Urban Space 500 відбудеться лекція про те, як їжа формує міста та ідентичність жителів.

Лекцію «Місто і їжа» читатиме дослідниця Центру прикладної антропології та засновниця проектів «Їжакультура» та «Видавництво Їжак» Олена Брайченко.

Зокрема, вона розповість про те, навіщо потрібна антропологія їжі; чим харчується сучасне місто: що ми їмо нового і як ми їмо по-новому; які тривоги і виклики провокує сучасне міське харчування; про національні кухні у мегаполісах: як смак відображає ідентичність і навпаки.

Лекція почнеться о 19:00. Вхід вільний за реєстрацією.

Нагадаємо, в Urban Space 500 у новорічну ніч влаштують вечірку White Tie.

Про Urban Space 500 читайте також: Як півтисячі киян облаштували перший у місті громадський ресторан

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button