У Києві відбудеться лекція про те, як їжа «формує місто та його мешканців»
Антропологиня Олена Брайченко розповість про те, чим харчується сучасне місто.
Антропологиня Олена Брайченко розповість про те, чим харчується сучасне місто.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24976 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
26 грудня у ресторані Urban Space 500 відбудеться лекція про те, як їжа формує міста та ідентичність жителів.
Лекцію «Місто і їжа» читатиме дослідниця Центру прикладної антропології та засновниця проектів «Їжакультура» та «Видавництво Їжак» Олена Брайченко.
Зокрема, вона розповість про те, навіщо потрібна антропологія їжі; чим харчується сучасне місто: що ми їмо нового і як ми їмо по-новому; які тривоги і виклики провокує сучасне міське харчування; про національні кухні у мегаполісах: як смак відображає ідентичність і навпаки.
Лекція почнеться о 19:00. Вхід вільний за реєстрацією.
Нагадаємо, в Urban Space 500 у новорічну ніч влаштують вечірку White Tie.
Про Urban Space 500 читайте також: Як півтисячі киян облаштували перший у місті громадський ресторан
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті