У Києві відбудеться лекція про те, як їжа «формує місто та його мешканців»
Антропологиня Олена Брайченко розповість про те, чим харчується сучасне місто.
Антропологиня Олена Брайченко розповість про те, чим харчується сучасне місто.
Фото: Ruslan Petrov, Unsplash
26 грудня у ресторані Urban Space 500 відбудеться лекція про те, як їжа формує міста та ідентичність жителів.
Лекцію «Місто і їжа» читатиме дослідниця Центру прикладної антропології та засновниця проектів «Їжакультура» та «Видавництво Їжак» Олена Брайченко.
Зокрема, вона розповість про те, навіщо потрібна антропологія їжі; чим харчується сучасне місто: що ми їмо нового і як ми їмо по-новому; які тривоги і виклики провокує сучасне міське харчування; про національні кухні у мегаполісах: як смак відображає ідентичність і навпаки.
Лекція почнеться о 19:00. Вхід вільний за реєстрацією.
Нагадаємо, в Urban Space 500 у новорічну ніч влаштують вечірку White Tie.
Про Urban Space 500 читайте також: Як півтисячі киян облаштували перший у місті громадський ресторан
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті