У Києві відбудеться лекція про те, як їжа «формує місто та його мешканців»
Антропологиня Олена Брайченко розповість про те, чим харчується сучасне місто.
Антропологиня Олена Брайченко розповість про те, чим харчується сучасне місто.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 26304 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Фото: Ruslan Petrov, Unsplash
26 грудня у ресторані Urban Space 500 відбудеться лекція про те, як їжа формує міста та ідентичність жителів.
Лекцію «Місто і їжа» читатиме дослідниця Центру прикладної антропології та засновниця проектів «Їжакультура» та «Видавництво Їжак» Олена Брайченко.
Зокрема, вона розповість про те, навіщо потрібна антропологія їжі; чим харчується сучасне місто: що ми їмо нового і як ми їмо по-новому; які тривоги і виклики провокує сучасне міське харчування; про національні кухні у мегаполісах: як смак відображає ідентичність і навпаки.
Лекція почнеться о 19:00. Вхід вільний за реєстрацією.
Нагадаємо, в Urban Space 500 у новорічну ніч влаштують вечірку White Tie.
Про Urban Space 500 читайте також: Як півтисячі киян облаштували перший у місті громадський ресторан
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті