Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23642 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба КМДА

У КМДА вирішили продовжити часткове обмеження руху в районі реконструкції Шулявського шляхопроводу на перетині проспекту Перемоги та вул. Вадима Гетьмана, повідомляє КиевVласть.

Про це йдеться у розпорядженні міської влади від третього грудня 2019 року, яким продовжують обмеження руху до 15 травня 2020 року.

Раніше мер Києва Віталій Кличко заявляв, що Шулявський шляхопровід відкриють до кінця 2019 року. На цьому міський голова наголошував також на своєму річному звіті, який відбувася на початку грудня.

Реконструкція Шулявського мосту розпочалася 17 березня 2019 року. Вона почалася після двох років з моменту обвалу.

У ході реконструкції мосту Фонд держмайна України не дозволяв знести п’ятий цех заводу «Більшовик», на місці якого маюли звести з’їзд з розв’язки у напрямку «площа Перемоги – Індустріальний міст. Четвертого грудня Микола Поворозник, перший заступник голови КМДА, заявив, що Постійна комісія із питань бюджету та соціально-економічного розвитку зробила «позитивний висновок щодо викупу цеху №5 Акціонерного товариства “Перший київський машинобудівний завод”».

Нагадаємо також, що вчора на мосту встановили останню секцію шляхопроводу.

Фото: пресслужба КМДА

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button