Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23475 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: news.dks.ua

Кабінет міністрів заборонив займатися гральним бізнесом, який вдає з себе державні лотереї.

«Грального бізнесу під “виглядом лотерей” не буде», – заявив Олексій Гончарук, прем’єр-міністр України.

За скасування відповідних положень у ліцензійних умовах розповсюджувачів лотерей  проголосував уряд.

«Тепер заклади з гральними автоматами не зможуть нелегально працювати під виглядом державних лотерей, прикриваючись договорами передорученнями на розповсюдження державних миттєвих лотерей», – написав прем’єр-міністр.

Національній поліції України прем’єр доручив негайно перевірити діяльність всіх операторів держлотерей на дотримання закону про заборону грального бізнесу. Державну фіскальну службу України голова уряду зобов’язав організувати перевірки ліцензій всіх державних лотерей на законність.

Олексій Гончарук наголосив на необхідності вжити заходів для закриття нелегальних гральних автоматів на вулицях міст вже до нового року. За його словами, по всій Україні таких закладів більше восьм тисяч.Також прем’єр-міністр заявив, що наразі вже провели більше сотні таких операцій.

«У жодній цивілізованій країні такого немає, і в Україні бути не повинно», – наголосив Гончарук.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button