Безкоштовна вода і відсутність бронювання: як київська кав’ярня намагається бути дружньою до гостей
Головною особливістю кав’ярні вважають дружність до фрілансерів, які приходять попрацювати.
Головною особливістю кав’ярні вважають дружність до фрілансерів, які приходять попрацювати.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 317 днів. За цей час ми опублікували 26449 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Фото: An Ootd, Facebook
Керівний партнер Blur Coffee Євген Білоусов розповів про практики кав’ярні, покликані зробити заклад більш дружнім до відвідувачів.
Кав’ярня Blur Coffee відкрилася на вулиці Мечникова, біля станції метро «Кловська», у квітні 2018 року. Тут готують каву та сніданки. Білоусов запевняє, що заклад тримає ціни незважаючи на розташування.
Зараз діє меню, в якому чорна кава коштує 29 гривень, «біла кава» (капучіно, латте тощо) – 39 гривень, кускус з авокадо, фетою і цвітною капустою – 115 гривень, а бейгл з індичкою – 169 гривень.
Фото: facebook.com/blurcoffeeshop
Питна вода є у вільному доступі. За словами Білоусова, фільтраційну систему міняють раз на місяць.
Головною особливістю кав’ярні він вважає дружність до фрілансерів, які приходять попрацювати. «Щоб знайти собі місце, часом слід попросити посунутися або прибрати чужу сумку, або просто трохи почекати», – пише він.
Нещодавно ми писали про харківське кафе, яке навпаки вирішило боротися з використанням простору як коворкінгу.
Фото: facebook.com/blurcoffeeshop
У Blur Coffee також не можна забронювати столик – кажуть, що так роблять, аби всі гості були рівними один перед одним і не мали привілеїв.
Працівники закладу сортують сміття і вивозять «тетрапак» у пункти переробки.
У кав’ярні регулярно оновлюється меню, уніформа працівників і посуд. Так, меню частково оновлюють щомісяця. Раз на два місяці змінюють вуличну інсталяцію. Раз на сезон вигадують нову форму кавоварів.
Фото: facebook.com/blurcoffeeshop
Також раз на сезон оновлюють столовий інвентар, докуповують посуд замість побитого та поцупленого, а ще лагодять двері до вбиральні, бо, за словами Білоусова, їх дуже часто ламають, оскільки «кава – це сечогінне».
Фото: Татьяна Горач, Facebook
Раніше «Хмарочос» писав про те, як влаштована екологічна політика громадського ресторану Urban Space 500.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті