Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 326 днів. За цей час ми опублікували 23821 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба «Укравтодору»

«Укравтодор» може отримати додаткові 20 мільярдів гривень на ремонт та будівництво доріг державного значення. Про це повідомив голова Укравтодору Олександр Кубраков.

«Зараз ми маємо можливість отримати не просто “копійку”, а цілі 20 мільярдів гривень – це величезна сума, враховуючи, що на наступний рік маємо 31,5 мільярда гривень на ремонт та будівництво доріг державного значення», – зазначив він.

У 2020 році планують відремонтувати понад 4 тисяч кілометрів доріг державного і місцевого значення. В разі залучення додаткових коштів «українці мають отримати вдвічі більше відремонтованих доріг, ніж планувалося», пише пресслужба «Укравтодору».

За словами Кубракова, джерелом фінансування стануть зовнішні ринки. Для залучення таких коштів знадобляться змін в українському законодавстві. У Верховній раді вже зареєстровано два законопроекти – «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України» (№2661) та «Про внесення змін до Закону України про Державний бюджет України на 2020 рік» (№2660).

«Впевнений, що колеги зі Слуги Народу не підведуть», – додав Кубраков, який сам пройшов до парламенту за списком партії «Слуга народу», а в листопаді очолив «Укравтодор».

Нагадаємо, нещодавно Уряд ухвалив рішення про використання металургійних шлаків та інших відходів виробництва для будівництва українських доріг.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button