Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Першого січня 2020 року в Україні має запуститись легальна платформа для онлайн-прокату нових українських кінофільмів Takflix. Спочатку онлайн-кінотеатр працюватиме у тестовому режимі.

«Ми працюємо, щоб кожна людина мала доступ до якісних фільмів українського виробництва», – пишуть автори проєкту на офіційній фейсбук-сторінці Takflix.

Першим фільмом в онлайн-кінотеатрі стане антиутопія «2020: Безлюдна країна» режисера Корнія Грицюка. За сюжетом цієї псевдодокументальної стрічки, у 2020 році відкрилися кордони між Україною і світом, і за кілька тижнів всі українці виїхали геть. Канадська знімальна група вирушає на безлюдну територію і знаходить лише декілька людей: бухгалтерку Олену, вченого, який створює роботів, бойовика з Донбасу тощо. 90% зйомок відбувалися у Києві. Знімали о п’ятій ранку, щоб вулиці виглядали порожніми. На фільм витратили $375.

Онлайн-прокат починається 1 січня 2019 року о 20:20, про що свідчить заставка на сайті проєкту.

Ціна онлайн-квитка становитиме 50 гривень.

У найближчі півроку платформа працюватиме в тестовому режимі і випускатиме один фільм на місяць.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button