Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

22 листопада в український прокат виходить фільм Корнея Грицюка «2020: Безлюдна країна». Це перше вітчизняне мок’юментарі про те, як з України зникли всі люди.

За сюжетом, у 2020 році відкрилися кордони між Україною і світом, і за кілька тижнів всі українці виїхали геть. Канадська знімальна група вирушає на безлюдну територію і знаходить лише декілька людей: бухгалтерку Олену, вченого, який створює роботів, бойовика з Донбасу тощо.

Керівник 86 Prokat Ілля Гладштейн повідомив «Хмарочосу», що 90% зйомок відбувалися у Києві. Знімали о п’ятій ранку, щоб вулиці виглядали порожніми.

На фільм витратили $375. За два роки, поки тривали зйомки та виробництво, один із акторів, Дмитро Абрамов, емігрував до США, пише gazeta.ua.

Мок’юментарі «2020: Безлюдна країна» брало участь у програмі 47-го кінофестивалю «Молодість».

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що український режисер Мирослав Слабошпицький зніматиме фільм «Тигр», який продюсуватимуть компанії Protozoa Даррена Аронофскі та Plan B Бреда Пітт.


Місце: Кінотеатр «Жовтень»

Адреса: Київ, вулиця Костянтинівська, 26

Дата: 22 листопада

Час: 19:00

Вартість: 100 грн


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button