Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23645 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Конструкцію оновленого Шулявського шляхопроводу вже заасфальтували і нанесли на дорожнє покриття тимчасову розмітку, повідомляє міський голова Києва Віталій Кличко.

«Минулої ночі вкладали асфальт на під’їзді з боку вулиці Вадима Гетьмана. Сьогодні асфальтуватимуть під’їзд зі сторони вулиці Довженка. Паралельно встановлюють бар’єрну та перильні огорожі», – написав мер 25 грудня.

Також очільник міста заявив про технічні випробування шляхопроводу після завершення дорожніх робіт. Для цього на мосту встановлять спеціальне обладнання, яке вимірюватиме його прогини, статичні та динамічні навантаження на нього. Випробовуватимуть міст вісім 30-тонних автомобілів, які створять максимально допустимі навантаження.

На експлуатацію покриття з полімерного асфальтобетону підрядник дав десять років гарантії. 

https://www.facebook.com/merkieva/videos/2684362601780139/

Віталій Кличко неодноразово заявляв, що рух на Шулявському шляхопроводі запустять до кінця 2019 року. Для завершення будівництва транспортної розв’язки потрібно знести цех колишньго заводу «Більшовик», викуп якого нещодавно підтримала своїм рішенням Київрада.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button