Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба КМДА

Комунальне підприємство «Інженерний центр» уклало договір на буріння свердловин у межах будівництва велопішохідного мосту між Хрещатим парком і Володимирською гіркою.

Договір на один мільйон гривень уклали з компанією «Спецавто-Буд». Закупівлю провели без конкурсу й оприлюднили інформацію про неї 16 грудня.

КиевВласть звертає увагу, що згідно з цим договором, підрядник має час на виконання замовлення до кінця року, в той час як за календарним графіком, доданим до договору, роботи почали у січні й завершили півроку тому.

У грудні 2018 року «Спецавто-Буд» отримала понад 255 мільйона гривень на будівництво мосту. Перед відкриттям мосту у травні 2019 року стало відомо, що кошторис зріс до 420 мільйона. У жовтні в компанії «Спецавто-Буд» замовили обслідування мосту вартістю 1,16 мільйона.

Державне бюро розслідувань запідозрило КП «Інженерний центр» у махінаціях під час спорудження велопішохідного мосту над Володимирським узвозом.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button