Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У вересні на Арсенальній відкрили Kyiv Food Market – новий міський фуд-хол, що об’єднав понад два десятки київських закладів у колишньому приміщенні заводу «Арсенал».

Комерційний директор A-Development Дар’я Кухаренко розповіла виданню Ukrainian Retail Association про плани розширення проєкту.

Так, новий коворкінг Creative States, розрахований на 650-700 робочих місць, відкриють у першому кварталі 2020 року в колишньому ангарі заводу «Арсенал». Територія буде трансформуватися під потреби для проведення заходів. Лаунж-зона, посеред якої буде живе дерево як символ життя і розвитку, стійка реєстрації, кімнати для переговорів, Skype Rooms і бар, розташовуватимуться на першому поверсі.

Кухня та офіси зі скляними стелями – на другому поверсі. Там же – міні-готель із справжніми спальними капсулами. Орендувати один з 14 унікальних офісів Business Suite, (кожен з яких – у власному стилі), можна буде на третьому поверсі. Офіси створювалися  для дизайнерів, топ-менеджерів, селебріті тощо.

На затишні куточки з диванчиками, кріслами, барними стільцями і столиками можна буде натрапити по всьому Creative States.

Територія залишиться у власності заводу: A-Development орендуватиме будівлю. Парковку зроблять із заднього боку ангара.

Навесні на території створять сквер із лавками, щоб містяни могли випити кави, почитати книгу або відпочити з друзями на вулиці. На площі планують проводити мистецькі акції, концерти, вистави тощо.

«Уся ця зона буде називатися A-Station і ми, в A-Development, сподіваємося перетворити це місце в найгарячіший київський hot-spot», – кажуть автори проєкту.

У 2020 році на протилежному боці вулиці, де розташована стара комендатура, планують продовжити проєкт A-Station.

«Досвід збереження історичних пам’яток у нас вже є, і тепер ми цілком готові відновити Нікольські ворота в колишній красі й побудувати поруч щось невисоке, гармонійне», – розповідає Дар’я Кухаренко.

Автори проєкту хочуть, щоб Creative State of Arsenal відповідав атмосфері Coal Drops Yard в Лондоні (торговельний комплекс та приватний публічний простір, над відкриттям якого у жовтні 2018 року працював Томас Хедервік).

Thomas Heatherwick’s Coal Drops Yard. Фото: Wikipedia

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button