Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23499 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Демонстрація роботи евакуатора. Кадр із відео «Київ автомобільний»

На вулицях Києва помітили два евакуатори нового типу. Відео опублікував Київ Оперативний.

Минулого тижня ГО «Київ автомобільний» повідомляла, що нові евакуатори проходять розмитнення, й оприлюднювала відео, на якому демонструється робота такого евакуатора.

Евакуатор піднімає автомобіль не лебідкою, а спеціальними тримачами й завантажує протягом хвилини. Для евакуації не потрібно фіксувати колеса автівки, що значно прискорює процес. Також нові евакуатори є мобільнішими та дозволяють забрати автомобіль, припаркований чи не в будь-якій позиції.

https://www.facebook.com/autokiev.info/videos/588670125250450/

Нові евакуатори поки не почали працювати у Києві, оскільки договір із компанією-влаником ще не підписано. Про це повідомив Сьогодні заступник директора департаменту транспортної інфраструктури КМДА Дмитро Рахматуллін.

Інспекція з паркування укладе договір, радше за все, наступного тижня. Тоді ж стане відомо, скільки саме евакуаторів працюватиме на вулицях.

Раніше мер Віталій Кличко заявляв, що у 2020 році Київ планує збільшити кількість евакуаторів до 100 одиниць.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button