X

У Києві запустили службу таксі виключно для жінок і дітей

Фото: Pink Taxi

З початку 2020 року в Києві почала роботу служба Pink Taxi для жінок та дітей. Водійками тут працюють лише жінки.

В автомобілях є спеціальне дитяче крісло – ця послуга набула актуальності після того, як у жовтні минулого року Верховна Рада запровадила штрафи за перевезення дітей до 12 років без автокрісел. Чимало пасажирів почали скаржитися, що наявні служби таксі почали відмовляти у перевезенні дітей, оскільки не всі автівки обладнано автокріслами.

Pink Taxi також пропонує послугу автоняні – водійки, яка забезпечує супровід дитини до школи, дитсадка, гуртка тощо.

Фото: Pink Taxi

Існує міжнародна компанія Pink Taxi Group Ltd., заснована у Великій Британії 2018 року, яка орепує сервісом таксі виключно для жінок. Зараз сервіси працюють щонайменше у 18 країнах. Ідея надавати послуги лише жінкам ґрунтується на потребі гарантувати їм безпечні поїздки, які б виключали ризик харасменту.

Міжнародна платформа Pink Taxi базується на технології блокчейну та функціонує на власній криптовалюті PTT, створеній на базі Ethereum.

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Відкрити повну версію сайту