Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: okawa-kagu.net   

Японська реміснича артіль «Окава Каґу» запустила лінійку мініатюрних меблів для кішок.

Префектура Фукуока відома традиціями ремісництва. Зокрема, тут розташовано півтори сотні фабрик, які виробляють меблі. Між тим, виробники з міста Окава вирішили, що їхню майстерність недостатньо знають у світі. Саме тому вони вирішили запустили проєкт, який би став вірусним в інтернеті.

Лінійка Неко Каґу («котячих меблів») складається зі зменшених реплік меблів різних виробників. Це не звичайні меблі для котів, адже їхня якість не поступається меблям для людей. Коштують вони відповідно – від 1000 доларів за котячий диванчик.

Автори проєкту наголошують, що метою випуску колекції було продемонструвати рівень майстерності виробників меблів, пише JapanKyo.

Менше з тим, протягом першого року після випуску пілотної колекції ці недешеві дивани та ліжечка для котів придбали 60 людей. Відтоді «Окава Каґу» додали нових меблів у лінійку. Найдорожчим наразі є шкіряний диван від фірми «Марусьо» за 2000 доларів (на фото внизу).

Читайте також: Вчені вимагають не випускати кішок із квартири: ті винищили десятки видів тварин

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button