Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Tinder, Facebook

Tinder хоче надати користувачам більше гарантій безпеки. Задля цього у додатку з’явилися нові функції, що дозволять користувачам ділитися місцем побачення і повідомляти службу безпеки, якщо виникнуть загрози, розповідає видання BuzzFeed.News

Додатки для знайомств давно критикують через те, що вони не захищають на своїх платформах і поза ними вразливих користувачів від цькування та зловживань.

Батьківська компанія Tinder, Match Group, заявила про партнерство з програмою безпеки Noonlight. Коли спрацьовує «сигнал тривоги», інформацію про місцеперебування «заявника» передають поліції.

Якщо користувач Tinder вмикає Noonlight, він може додати відповідну позначку на своєму профілі. Ввімкнути та вимкнути доступ до місцеперебування можна в будь-який момент.

«Бізнес знайомств потрібно вести так, ніби ти мама, – заявила керівник Match Group Манді Гінзберг у Wall Street Journal. – Я багато думаю про безпеку, особливо на наших платформах, і про те, що ми можемо зробити, аби мінімізувати погану поведінку».

Фото: BuzzFeed.News

Така опція буде доступна для користувачів Tinder вже з 28 січня. Але поки що «кнопка тривоги» працюватиме лише в США. Про плани її впровадження в інших країнах наразі не йдеться.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button