Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото з reddit.com. Президент Австрії Александр Ван дер Беллен та президент Швейцарії Симонетта Соммаруга у Віденському метро

Президент Австрії Александр Ван дер Беллен та президент Швейцарії Симонетта Соммаруга разом проїхались Віденським метро. Фото з таким підписом розмістили на сторінці пабліку Metropole – Vienna in English на своїй сторінці у Facebook.

Як відомо, Симонетта Соммаруга прибула з офіційним візитом до Відня, щоб обговорити з австрійським колегою ряд питань щодо взаємодії між державами та Брекзиту.

Фото з «Metropole – Vienna in English»

Раніше Metropole публікували фото Ван дер Беллена в громадському транспорті в Італії, коли той чекав на потяг до Мерано, щоб зустрітися з президентом Серджіо Маттарела.

Фото з «Metropole – Vienna in English». Александр Ван дер Беллена в громадському транспорті в Італії

Александра Ван дер Беллена обрали президентом Австрії у грудні 2016 року. З 1997 по 2008 рік він був лідером партії Зелених Австрії.

Симонетта Соммаруга заступила на посаду президента Швейцарії з 1 січня 2020 року. Як відомо президент Швейцарської Конфедерації змінюється щороку, бо фактично, він чи вона не є главою держави. Цю функції колективно виконують всі члени Федеральної ради Швейцарії.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button