Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23545 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Палати для хворих. Кадр із відео CGTN

Другого лютого в китайському Ухані, де вибухнула епідемія коронавірусу, завершили будівництво шпиталю на 1000 пацієнтів, повідомляє CGTN.

Будівництво розпочалося 23 січня, а вже сьогодні, третього лютого, лікарня Хошеньшань готується прийняти перших 50 пацієнтів.

1 500 будівельників працювали на майданчику цілодобово. Вони спали по дві години на кожні три дні.

У шпиталі Хошеньшань працюють майде півтори тисячі військових лікарів. Пацієнти перебуватимуть у закритих палатах, в які їжу та інші речі передаватимуть крізь герметичні бокси з системою опромінювання ультрафіолетом.

Бокс для доставки їжі для хворих. Кадр із відео CGTN

П’ятого лютого в Ухані має відкритися другий шпиталь Лейшеньшань, який почали будувати 25 січня. Він розрахований на 1500 пацієнтів.

Ухань закрито на карантин з 23 січня через епідемію коронавірусу 2019-nCoV. У місті зупинено громадський транспорт, не працюють заклади.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button