Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Олімпійська уніформа для скейтбордингу для команд Франції, США та Бразилії. Фото: unofficialnetworks.com

Nike в коллаборації з голландським художником та екс-скейтбордистом Піетом Парра розробили концепт першої в історії Олімпійських ігор форму для скейтбордингу, пише видання dezeen.

Компанія створила форму для трьох країн: США, Франції та Бразилії. Усі вони будуть представляти свої команди на літній Олімпіаді-2020 в Токіо та змагатись у перших олімпійських змаганнях зі скейту в парку та на вулиці.

Кожна з цих країн отримає свою уніформу, що буде «схожа на окремий витвір мистецтва», відповідатиме унікальному стилю країни та віддаватиме шану її спортивної історії.

Nike передбачають, що цьогорічні ігри будуть проходити в найспекотніший період літа, тому вони розробляли форму, яка «була б легкою та дихала».

Олімпійська уніформа для команди США.Фото: dezeen.com

Розробників форми американських скейтерів надихнув баскетбол. Чоловіча футболка віддалено нагадує баскетбольне джерсі, а для жінок зробили сорочку-поло. Лівий нижній кут футболки і бейсболку прикрашає символ США  білоголовий орлан.

Олімпійська уніформа для команди Бразилії.Фото: sneakernews.com

Форма бразильських скейтбордистів розроблена під впливом футболу. Верх нагадує футбольну форму і поєднується з шортами для чоловіків та зеленими легінсами для жінок. Жовті, зелені і сині кольори  відсилка до бразильського прапора.

Олімпійська уніформа для команди Франції. Фото: gq.com

Французьким скейтбордистам Nike створив червоний комбінезон для жінок і сорочку-поло для чоловіків, що нагадує типову сорочку для тенісу. Лівий нижній кут футболки та комбінезону прикращає символ Франції  півень.

До всього одягу відповідно підібрані кросівки Bruin React, верхня частина яких зроблена із замші, а підошва — зі спіненого матеріалу. На стопі React є кілька важливих точок тиску для кращого відчуття дошки.

Олімпіада в Токіо 2020 проходитиме з 24 липня по 9 серпня 2020 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button